Senaste nytt
- Subways nya vd ska dubbla antalet restauranger i Norden
- Köpta bakverk på bageriet – frias av myndighet
- En sommar och höst full av invigningar för Mister York
- Då är det öppningsdags för nästa Five Guys-restaurang
- Mocca Deli-brödernas elfte restaurang blir den största hittills
- Björn Frantzén unik i världen – ensam med tre trestjärniga krogar
- Oliver Ingrosso intar Dicksonska Palatset ihop med mästerkock
- Systembolaget pudlar om mikrobryggeriernas skattelättnader
- Kollektivkrogen ska få syskonkrog i Stockholm
- Över 30 anmälningar mot kaféjätte – majoriteten rör matförgiftningar
- Han driver snart flest Pressbyrån-butiker i landet
- Mediehus bakom grön krogsatsning i Gamla stan
- Nordrest förbättrar både omsättning och resultat
- Agrikultur återuppstår under Guldbron
- Nu har krogkungen öppnat sitt nya brasserie vid Slussen
- Nästa matsatsning på Circle K – ”fransk” korvkiosk inne i butiken
- Burger King utmanar snabbmatsnormen – lanserar premiumburgare
- Ännu ett varumärke poppar upp – ”urkul att skapa ostig meny”
- Nordrest förvärvar ytterligare ett bolag
- Stureprojektet: Restaurangtorg och kafédel i nedre Marmorhallen
- Sabis-systrar prisas för att de vågar gå över branschgränserna
- Vinnarna korade på den åttonde Stellagalan
- Bolaget har öppnat krog i centrala Stockholm
- AG:s köttmästare Meat Master of the Year – ”Ära utan motstycke”
- Convini hämtar sin nya vd från Paulig
- Redan expansion för Cheap Noodles – öppnar på Centralen
- Omaka gör om – bryggeriets restaurang blir modernt brasserie
- Premiär för Ollis Deli när äldste brodern Ingrosso spinner vidare
- Topplistor: Här är städerna som har flest burgarställen och pizzerior
- Nya lagen för byråkratisk – lägger ned bryggeriet efter 11 år
- Upp till bevis för Roy Naders schnitzlar – i veckan öppnar Dersch
- Sebastian Mannerström ska ta ut svängarna på ny krog i centralt läge
- Ja till gårdsförsäljning av alkohol – historiskt riksdagsbeslut
- Sushi Yama byter läge – satsar på stor uteservering och alkohol
- Alla sinnen stimuleras på stjärnkockens matstudio
- Skuldsatt Espresso House stänger ännu ett kafé i centrala Stockholm
- WWF:s rödlistning av sill och makrill får kritik
- Växande krogkoncern öppnar färgstarkt medelhavsbrasserie
- Nya Max-satsningar i Halland och Skåne
- Grand Hôtel vill bli en mer hållbar matdestination med WWF:s hjälp
- Dryckestillverkare breddar sig till nya segment
- Öppnar restaurang i Stockholm som Tony Soprano hade älskat
- Nya Elio en hyllning till solen, smakerna och staden
- Stjärnkrögarens mål: Göra Operakällaren till tvåstjärnig restaurang
- Kocklandslaget spikat – får två lagkaptener
- Nya ägare räddar välkända mikrobryggeriet efter konkursen
- Sushi Yama till Mall of Scandinavia – tredje öppningen sedan rekonstruktionen
- Avtalet klart för besöksnäringen: ”Styrkebesked men innebär utmaningar”
- Mister York ökar närvaron i Stockholmsområdet
- Björn Frantzén förverkligar dröm med nytt grillhus i Stockholm
- Fabrique-grundarna tar över när Djurgårdsbrunn öppnar efter fem år
- Han ska försvara Sveriges färger i Bocuse d’Or
- Max flyttar in hos Circle K – gästerna kan ladda bilen och magen
- Mars en katastrofmånad för restaurangbranschen
- Efter Taverna Brillos konkurs – Stureplansgruppen tar över lokalerna
- Ännu ett livsmedelsföretag öppnar popup-restaurang
- Roy Fares Mr Cake står på flera ben – ”Alltid haft stora drömmar”
- Juno ska ta gästerna till Medelhavet – ”Rätter med lite värme”
- Lyxkrogen Ergo lanserar nytt lunchkoncept
- Mocca Deli hotar att lämna hemstaden efter bråk med kommunen
- Nordrest satsar på egen produktion av ”meals ready to eat”
- Välkänd krögare satsar på parisisk bistro mitt i city – ”Perfekt läge”
- 20-åring från Piteå är årets Juniorkrögare – får driva restaurang
- Vapianos ägare om rekonstruktionen: ”Restaurangerna inte till salu”
- Stjärnkrögarens första utlandssatsning – Pontus flyttar in hos Spotify
- Bagerier och butiker slänger bröd och fikabröd för miljarder
- Krogskjutningen blev Pitcher's-restaurangens fall
- Nysatsning på Centralstationens food court – fler aktörer ska adderas
- Hon ska ta hand om Martin & Serveras restaurangkunder
- Här öppnar Texas Longhorn tredje restaurangen under våren
- Taco Bars nya vd om stabila expansionen – ”finns plats för 50 till”
- Nu rullar Foodoras leveransrobotar på Stockholms gator – ”Milstolpe”
- Exceptionellt hantverk av årets bästa unga bagare
- Holy Greens slutar importera gurka – ingår avtal med svensk odlare
- Brödernas vd om den för snabba expansionen – lista med restaurangerna som överlevt
- Öppnar växtbaserad popup-brunch – ”Vi vill inspirera”
- Korvbar till salu efter 80 år i samma familj – ”Förtjänar nya eldsjälar”
- Ökad omsättning och vinst för Nordrest
- En tredjedel av Brödernas avvecklat under rekonstruktionen
- Två aktörer klara för nya krogområdet vid Slussen
- Två invigningar på två dagar när Mister York växlar upp
- Satsningen på att ta saluhalls-konceptet online slutade i konkurs
- Första restaurangskolan för vuxna i Stockholmsområdet
- Även Subway i konkurs – andra på två veckor i samma centrum
- Från foodtruck till restaurang på 300 kvadratmeter för Jinx
- Starbucks kapar 1 100 tjänster för att vända skutan
- Max slår tillbaka – anmäler Aftonbladet och presenterar åtgärdsplan
- Gateau öppnar sitt 38:e kafé – ”Blir viktig marknadsplats”
- Skuldtyngda Hooters på väg mot konkurs
- Sushi Yama i nytt avtal med Kvalitetsfisk
- Restaurang Hantverket växer – satsar på eventlokal och bageri
- Ny vd ska accelerera tillväxten för Foodora
- Lydmar inleder ny mer punkig era med att byta matkoncept
- Max i krismöte – tar avstånd från matsnusket
- Här gör den växande kroggruppen sin största satsning
- Konkurs för Rebel Kitchen – ingen vill ta över