Ny restaurangchef på Grand Hotel Saltsjöbaden
I oktober fick Grand Hotel Saltsjöbaden en ny köksmästare i Jon Lindstedt. Nu har det anrika hotellet också en ny restaurangchef. Andreas Edsbrand ansluter till den nya ledningen för det snart 130-åriga hotellet som just nu genomgår en omfattande renovering.
Andreas Edsbrand har 20 års erfarenhet från restaurangbranschen, bland annat Hallwylska, Blique by Nobis, Ellery Beach House, Downtown Camper och Mister French.
– Andreas har en fingertoppskänsla utöver det vanliga när det kommer till service. Han betraktar varje sällskap som ett unikt möte och har en förmåga att finnas där för gästerna på ett fenomenalt sätt. Hos oss är restaurangbesöken en central del av gästernas vistelse, vilket gör det viktigt med rätt person på rätt plats och jag är väldigt glad över att ha med Andreas i teamet, säger Oscar Högberg, food & beverage manager på Grand Hotel Saltsjöbaden.
Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.