23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Trendigt och prisvärt med nose to tail

Det är både resurssmart och ofta väldigt prisvärt att välja lite mer udda och mindre ädla styckdetaljer. Det skapar en spännande meny och inte minst så är de udda detaljerna ofta väldigt smakrika!

Att välja lite mer udda och mindre kända köttdetaljer är inte bara ett bra sätt att göra menyn mer spännande – det är också ett sätt att bidra till användning av hela djur, från nose to tail, eller nos till svans som vi säger på svenska. Har du testat att laga pulled pork av grislägg? Att göra en stek av bog, blanda i lever i färsen eller att rödvinskoka griskind? Det finns gott om fina styckningsdetaljer till riktigt bra pris och här hjälper vi dig att hitta dem.

Är det viktigt att köttet är svenskt? Ja, så klart är det viktigt. Det bekräftas också av att nästan hälften av alla konsumenter och gäster vill veta var köttet kommer från. 3 av 4 kan också tänka sig att betala mer för svenskt kött jämfört med importerat. 

Svenskt Kött
Franzéngatan 1B
112 51 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5560424995

Kontaktperson

SK
Svenskt Kött
info@svensktkott.se

Sänd till en kollega

0.063