23948sdkhjf

Carotte bakom satsningen Leir Mat & Möten

Carotte Group satsar på lagad mat från gunden på nya mötesplatsen Leir Mat & Möten. Kockarna hämtas från kända matdestinationer.

I fastigheten Ullevi Park öppnar nu Leir Mat & Möten. Bakom satsningen i centrala Göteborg står Carotte Group i samarbete med fastighetsägaren Alecta Fastigheter.

– Fastigheten Ullevi Park har ett fantastiskt läge och förutom de egna hyresgästerna finns det många verksamheter och bostäder i närområdet. Vi ser en stor potential i att göra området i och runt fastigheten till en välbesökt mötesplats. Det ska bli spännande att följa Carotte och Leirs resa framåt, säger Maria Hamrén som varit ansvarig för uthyrningen och avtalet med Carotte.

Satsningen består av Leirs konferens- och eventvåning med tillhörande café, restaurang och kringtjänster. Carotte som nyligen anställde stjärnkocken Albin Edberg som ny kulinarisk ledare satsar på att laga maten på Leir från grunden. Kockar med erfarenhet från några av Göteborgs mest uppskattade destinationer som Thörnströms Privata Rum, Sjömagasinet och Arken Hotel & Art Garden Spa kommer att skapa menyn.

Enligt Carotte är bolaget en av Sveriges snabbast växande företagsgrupper inom soft facility services med fokus på mat, möten och upplevelser.

– Samarbetet med Alecta Fastigheter och nya Leir Mat & Möten är en etablering som ligger helt i linje med vår ambition och som vi tagit oss an med stor entusiasm, säger Oscar Ohlsén, koncernchef Carotte Group.

Artikeln är en del av vårt tema om Öppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062