23948sdkhjf

Här är snabbmatskedjans unika fyrfiliga drive thru-restaurang

Den amerikanska snabbmatskedjan Chick-fil-A har tagit drive thru-konceptet till en ny nivå, där snabbhet är a och o.

Chick-fil-A, som nyligen lanserade ett nytt mobilt pick up-koncept i New York, följer upp med en ny restaurang i Atlanta som har fyra drive thru-filer och ett extra stort kök ovanpå som snabbt levererar maten via hissar. 

Konceptet är skapat för att göra servicen ännu snabbare och förenkla köpupplevelsen för gästerna som vill handla de välbekanta kycklingsmörgåsarna eller något annat från menyn. 

Det finns inga sittplatser alls på restaurangen i Atlanta, som öppnade den 22 augusti. Chick-fil-A vänder sig här uteslutande till to-go-gäster. För första gången finns det hela fyra bilfiler. Två "Mobile Thru"-filer för gäster som beställt maten i förväg via kedjans app och två mer traditionella filer där den bilburna gästen beställer på plats.

Köket är två gånger större än på en vanlig Chick-fil-A-restaurang och mattransportörsystemet möjliggör att en måltid levereras till personalen på marknivå var sjätte sekund. All mat överlämnas av någon av de anställda.

– Våra gäster lever ett hektiskt liv, och vi är fokuserade på att designa våra restauranger för att på bästa sätt tillgodose deras behov. Med vår första fyrfiliga drive-thru siktar vi på att leverera kvalitetsmat och genuin gästfrihet på ett sätt som är unikt för Chick-fil-A och som ger våra gäster tid tillbaka av sin dag, säger Jonathan Reed, designchef på Chick-fil-A, i en kommentar.

Nedan en film där mattransportsystemet visas upp.

Snabbmatskedjans nya drive thru-restaurang

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062