Pontus adderar fine dining-bar på La Tour
För ett år sedan öppnade Pontus Frithiof sin första fine dining-krog på 14 år. Längst uppe i DN-skrapan i Stockholm ligger nu La Tour. I slutet av året adderas en ny bar i samma stil med vin och cocktail i fokus.
– Vi har haft ett fantastiskt första år på La Tour, fyllt av härliga gäster som tas hand om av vårt skickliga team. För att förhöja helhetsupplevelsen ytterligare känns det roligt att nu kunna presentera Le Bar för våra nya och återkommande gäster. Vår ambition är att erbjuda en ultraexklusiv upplevelse som ingen annan i Sverige gör, säger Pontus Frithiof, grundare och ägare Pontus Group.
Gäster förbokar sitt besök i Le Bar där sommeliern Emil Larsson serverar viner noga utvalda av Pontus Frithiofs kompanjon Mario E Moroni.
– Det är en ynnest att få erbjuda våra gäster en internationell gastronomisk resa och med Le Bar skapar vi en ny och efterlängtad plats för dryck- och vinkonnässörer, säger Mario E. Moroni, delägare och chefssommelier.