23948sdkhjf

Ny affärsområdeschef för Sabis restauranger

Sabis förstärker affärsområdet restauranger och utser en affärsområdeschef. Den nya chefen Daniel Seifter kommer närmast från Nordic Hotels & Resorts där han varit med och lanserat bland annat Hotel At Six, Hobo, Restaurang Tak, Stockholm under Stjärnorna och Amerikalinjen i Oslo. Han har även arbetat som chief operating officer på F12-gruppen samt som general manager vid Lydmar Hotel på Blasieholmen.

Madeleine Brehmer, vice vd på Sabis, är glad över att knyta till sig Daniel Seifter kompetens.

– Vi stärker teamet på Sabis Restauranger för att ytterligare utveckla mat och service och bygga starka kundupplevelser för våra uppdragsgivare och matgäster, säger Madeleine Brehmer.

Bland höstens nya uppdrag märks Sabis Ulriksdal på Peab Center; restaurang, café och FM-tjänster för Peabs nya huvudkontor, samt Sabis Solna United med restaurang, Petite Sabis shop, konferens och FM-tjänster i Skanskas nybyggda fastighet Solna United. Totalt driver affärsområdet 25 restauranger samt 14 kaféer i Storstockholmsområdet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093