23948sdkhjf

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Bageriet tas över av medlem i Stockholm Culinary team.

Restaurang Stadshuskällaren i Stockholm har fått ny konditor. Hon heter Johanna Rampitsch och är sedan 2017 medlem i Stockholm Culinary team.

– Hon tillför energi, kreativitet och har en väldigt bra resumé, kommenterar köksmästaren Magnus Santesson. 

Bageriet, som ska ledas av Johanna Rampitsch, gör desserter och bakverk till Stadshuskällaren, Ragnars Skafferi och levererar fika till hela Stadshuset.

– Jag älskar att vara kreativ och älskar att göra någon glad med en dessert. Desserten ska vara höjdpunkten på en måltid, inte bara en trevlig avslutning utan en storslagen final, tycker hon.

Johanna Rampitsch kommer senast från ett jobb som konditor på Högberga gård på Lidingö. I bagaget finns även några år i Wien på lyxhotellet Imperial. Hon är sedan 2017 medlem i Stockholm Culinary team, där hon i år är ansvarig för petite fourerna. Just nu tränar hela laget inför OS i Stuttgart 2020.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062