23948sdkhjf

Julvärdarnas mästerkock

Kocken, matjournalisten och kokboksförfattaren Jens Linder lagar maten till SVT:s julvärdar på julafton.
Jens Linder , kock, matjournalist och kokboksförfattare lagar maten till SVT:s julvärdar Erik Haag och Lotta Lundgren  på julafton. Temat är julmat kring sekelskiftet 1900 och bland annat kommer gammaldags kryddsill, ansjovisomelett, hemmagjord leverpastej, potkäs, långkål, valskavring, potatiskorv, lutfisk, sjuskinnsgröt, mandelmusslor  och pepparkakshus trona i rutan jämte Erik Haag och  Lotta Lundgren.  
Jens Linder är även medarbetare i RS Restauranger & Storkök med vinjetten Matens Grund och i Dagens Nyheter. Han har tidigare medverkat i programledarduons och årets julvärdars program   Historieätarna två gånger.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094