23948sdkhjf

Teknik och gastronomi på At Six

Middagskonceptet Le Petit Chef gästar Dinning Room.

Pop up-restaurangen Dinner Times Story öppnar på At Six i februari och stannar under två månader med start 9 februari. Lanseringen blir den fjärde i världen och bygger på 3D-teknik och med hjälp av så kallad storytelling med teknik kallad skullmapping får gästerna följa med på en kulinarisk resa med smaker, ingredienser, ljud och ljus.

Middagen pågår under två timmar och den lilla kocken guidar genom en scenuppbyggnad och en sexrättersmeny.

- Nu talar jag för hela At Six, vi är superstolta att få vara arena för en såhär innovativ och nyskapande upplevelse som Le Petit Chef är. Jag är övertygad om att det här kommer locka fram skaparglädjen i köket och vi kommer få se en meny som inte bara imponerar men också bjuder på lika innovativa smaker som tekniklösningar, säger Henrik Jakobsen, F&B Director på At Six.

I Stockholm väntar gastronomisk höjd utformat av kocken Andreas Askling.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126