23948sdkhjf

Södermalmskrog gästar Brillo

Taverna Brillo fortsätter med gästspel.

29 november gästar södermalmskrogen La Vecchia Signora Taverna Brillo och på menyn väntas handgjord pasta med piemontesiska smaker och smaker höstryffel, salsiccia, tupplever, marsalavin och alpsmör. Om tillgången på den vita Albatryffeln förbättras kommer även det att serveras. Därtill följer Gry Svedberg från vinimportören Savino med till gästspelet.

 -  Vi ser fram emot att ge fler chansen att få upptäcka smaker från Piemonte som är en relativt okänd region matmässigt i Sverige och samtidigt visa att det finns en mängd fina smaker utöver deras ”trademark” Albatryffeln. Och just hösten är kanske den bästa tiden att pröva då Piemonte visar upp sig från sin bästa sida. Smakerna i den piemontesiska maten är som gjorda från viner från samma plats och därför kommer vi att ta med viner från regionen som vi tycker mycket om och som passar utmärkt till pastan, säger Theodor Siesage, krögare, som tillsammans med köksmästare Patrik Nyfeldt gästar Brillo.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079