23948sdkhjf

Malmörestaurang prisad

Restaurang på Kalendegatan tilldelades utmärkelsen Årets restaurang av Malmö Citysamverkan.

Kol & Cocktails på Kalendegatan 16 i Malmö har förärats utmärkelsen Årets Restaurang med motiveringen;

”Köket, baren, servicen, musiken – allt detta vävs samman till en härlig upplevelse i tjusigt inredda lokaler med en Malmö-twist”.

Restaurangen drivs av Michael Fogelqvist, Mattias Tornblad, Patrick Jakobsson och Robert Börjesson och öppnade i Malmö i mars i år. Restaurangkonceptet Kol & Cocktail grundades 2015 i Helsingborg.

-Mottagandet i Malmö har varit över alla förväntningar och vi är enormt tacksamma för den positiva respons vi fått av våra gäster, säger Michael Fogelqvist i en kommentar.

- Vårt fokus på att ge våra gäster en helhetsupplevelse med lika mycket fokus på mat & dryck som service, inredning och musik har visat sig vara lyckat även i Malmö och givetvis är det jättekul att få detta pris redan första året. Att det både är en omröstning hos allmänheten och därefter en sakkunnig jury som ligger till grund för utmärkelsen är extra kul fortsätter Mattias Tornblad som är den av delägarna som är ansvarig för verksamheten i Malmö.

Även kaféet Eida prisades av Malmö Citysamverkan och därtill gick priset Årets Servicestjärna till Jimmy Jensen  hos Malmstens Fisk & Kök i Malmö Saluhall. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078