23948sdkhjf

Buffétallrik

Miss Clara satsar på julig avsmakningsmeny istället för buffé för minskat matsvinn.

Kökschefen Daniel Guest vill minska svinnet som ofta uppstår vid bufféer och satsar istället på en julig avsmakningsmeny om fyra rätter som serveras på tallrik. Därtill erbjuds en vegetarisk meny inspirerad av klassiska julmat. Menyn bygger vidare på konceptet ”ca 30” som presenterades i december i fjol då restaurangen i samarbete med Baileys lanserade ett julbord om 5 smårätter som tog ungefär 30 minuter att äta.

Jag tror att det klassiska julbordet kommer fortsätta se ut ungefär som det gör även i framtiden, men med lite fantasi kan vi skapa vegetariska alternativ som är minst lika goda och juliga som de traditionella rätterna. Vår Veganska curry-sill av aubergine går hem även hos inbitna kött- och fiskätare, säger Daniel Guest, kökschef på Miss Clara i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.348