23948sdkhjf

Fullsatt när Lipp återinvigdes

Med målsättningen att erövra Avenyn firade Göteborg-restaurangen Lipp 30 års jubileum och tar ny sats för framtiden.


Viktigast för Lipp är att förbli en mötesplats för en bred publik och återerövra Avenyn till göteborgarna, precis som systerkrogen Bellora lyckats göra. Stammisar ska känna sig hemma och en ny generation ska hitta hem till paradgatan. Nya Brasserie Lipp har blåst ut all gammal inredning förutom baren.

– Vår målsättning är att vara en ny slags klassisk restaurang – en modern klassiker. Vi tar upplevelsen på allvar och är stolta över att servera göteborgarna, säger Jens Odén, delägare i Lipp i ett pressmeddelande.

Kulinarisk ledare på Lipp är sedan starten. Richard Waje, som varit med sedan starten. Han och köksmästaren Ola Andersson fått fria tyglar att förnya köket. Restaurangen har 130 platser, uteserveringen 70 platser. 20 anställda jobbar på Lipp.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094