Nya RS ute nu: Läs om vild och ful mat.
I senaste R&S börjar också kartläggning om hur måltiden är en viktig i handeln. Detaljhandel, varuhus och köpcentrum lockar lika mycket med mat som med varor. Läs om den norska uppmarschen i Sverige inom mat och mode.
I nya juridiska expertspalten Dagens Rätt reder Peter Hedberg ut begreppen kring vad som gäller kring alkoholreklam och vinprovningar.
I R&S nr 3 börjar också serien Måltidens nya arenor.
Ulrika Brydling skriver om den ökade ekologiska efterfrågan.
Konditor Magnus Johansson ifrågasätter onödig övertydlighet i ny livsmedelsmärkning.
Och sen förstås inför 17 maj. R&S har kartlagt hur det det norska Sverige ser ut kring gator och torg. Det är inte bara olja och lax vårt grannfolk är stora på. Det övrigt mycket som svenska äter och har på sig norskt. Läs mer i R&S om den norska uppmarschen.