23948sdkhjf

Grupp F12 etablerar nytt restaurangkoncept

Fastighetsbolaget Pembroke Real Estate har skrivit avtal med Melker Andersson och Danyel Couet och deras Grupp F12 om ett nytt restaurangkoncept i Stockholm.
Under hösten 2015 kommer Grupp F12 öppna en verksamhet i Pembrokeägda Mästerhuset som är under uppförande på Mäster Samuelsgatan i Stockholm. Det blir ett helt nytt restaurangkoncept om 1000 kvm i Mästerhuset som totalt kommer att innehålla 30 500 kvm kontorslokaler och restaurang.

Det nya konceptet från Grupp F12 kommer att karaktäriseras av en ”good life”-profil. Konceptet kommer att innehålla restaurang, bar och en saluhallsdel profilerad mot lokalproducerade råvaror, med både välkända varumärken och egenproducerade fabrikat.

– Det känns fantastiskt roligt och samtidigt spännande att vara med och skapa en helt ny restaurangupplevelse i Stockholm, helt ensam i sitt slag, säger Melker Andersson.

Fotnot: För en tid sedan sålde Grupp F12 sina enheter Le Rouge, Trattorian, Orangeriet och Pontonen till Peter Nordin, ägare till Restaurang Prinsen, Villa Godthem, Il Tempo, Zink Grill, Brut bar, Bar Burger Café, Café Milano och Wienercaféet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079