23948sdkhjf

Dragan Unic, förste svensk i WACS styrelse

Dragan Unic, Food & Wine Director på Kosta Boda Art Hotel, valdes under världskongressen för kockar i Stavanger till Continental Director Europe North. Det är första gången en svensk har valts in i styrelsen för World Association of Chefs Societies, WACS.
Dragan Unic, valdes under världskongressen för kockar i Stavanger in i styrelsen för World Association of Chefs Societies, WACS och Continental Director Europe North.

Uppdraget innebär att han kommer att ansvara för 15 länder i norra Europa, däribland de brittiska öarna, Norden, Baltikum, Ryssland,Vitryssland, Ukraina och Azerbadzjan.

Uppgiften innebär att utveckla samarbetet med ordförandena för kockars föreningar i de olika länderna för att höja och förstärka det gastronomiska arbetet över de nationella

gränserna.

Dragan Unic är styrelseledamot i Svenska Kockars Förening och vice ordförande i Svenska Sommelierföreningen, och även aktiv i Kocklandslaget.
Han är också hedersmedlem i många föreningar, domare vid internationella kocktävlingar världen över och fördragshållare.

Dragan Unic är Food & Wine Director på Kosta Boda Art Hotel med ansvar för samtliga enheter knutna till bolaget i Kosta, Småland, dit han rekryterades efter att ha arbetat som kock i över 25 år i kök över hela världen.

Podcast intervju här: http://soundcloud.com/lisbeth-rauden/dragan-unic-svenska-kockars-forening-forste-svensk-i-wacs/edit-classic

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078