23948sdkhjf

Ägarbyte i Modis

Thomas Dahlstedt är ny ägare i Modis Restauanger AB. Han har ett ar ett mångårigt förflutet inom restaurangbranschen där han bland annat byggt upp företaget SFAB, Svenska Försvarsrestauranger.
Thomas Dahlstedt övertar Modis Restaruanger AB från dödsboet efter den tidigare ägaren och grundaren Wolfgang Schlachter som gick bort i våras. Han är 40 år och har bland annat byggt upp företaget SFAB, Svenska Försvarsrestauranger, som på mindre än fem år växte till en omsättning på nära 500 mkr.

- Thomas gedigna erfarenheter från restaurangbranschen och företagsutveckling kommer att
komma MODIS, våra uppdragsgivare och kunder mycket väl till pass. Jag ser fram emot att
tillsammans med Thomas fortsätta att stärka och utveckla våra verksamheter, säger MODIS
VD Ulla-Britt Reimer.

- MODIS är ett privat restaurangföretag i Sverige, med uppdrag att driva både personalrestauranger och öppna restauranger för allmänheten. Det är ett mycket spännande bolag med både gott rykte och välkänt renommé. Som ny ägare skall företagsledningen och jag fortsätta driva bolaget som tidigare ägare och företagsledning framgångsrikt lyckats med. Vi skall också fortsätta att utveckla våra erbjudanden till kunder och gäster, säger nya ägaren Thomas Dahlstedt.

- Diskussionerna mellan Thomas och min far var redan i våras långt gångna. Med Thomas får MODIS nu en erfaren, engagerad och modern ägare, säger Anna Fällman, Wolfgang Schlachters dotter och företrädare för dennes dödsbo.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078