23948sdkhjf

Operan ökar takten med mat och dryck

Inte bara musikälskare, nu ska också matälskare lockas till Kungliga Operan i Stockholm. De sker genom öppning av Cocktailbaren, Strömterrassen och Guldterrassen i sommar och samarbete med en en rad namnkunniga däribland krögarna bakom Grodan samt Mattias Hedlund och Jens Segrén. I oktober startar den nya restaurangverksamheten.
Musik och balett är fortfarande kärnverksamhet för institutionen mitt i huvudstaden, men nu är målet att öppna upp och locka fler till Operan med mat och dryck.

Strömterrassen har ett koncept med strömgrillen i centrum och Guldterrassens kommer att ha en servering med mer traditionella
svenska klassiker.

Från Grodan har också vd/driftschef Helena Broström Grodan rekryterats samt Mats Broström och Clas Broström. Restaurangchef är Klara Nilsson som senast jobbat på Artipelag och köksmästare Marcus Sjösten som kommer från Hierta.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079