23948sdkhjf

Tommy Mylliymäki startar i köket torsdag morgon

På torsdag förmiddag är det dags för Tommy Mylllymäki att börja sitt pass i tävlingen Bocuse d´Or som just nu går av stapeln på Gastro Nord i Stockholm De startar 09.30 och fisken ska serveras till domarna 14.30 och kötträtten 15.05 Prisutdelning sker 17.30 på torsdagen.
På onsdagen tävlar

Tyskland – Kock: Christian Kruger, Commis: Christian Döhner

Spanien – Kock: Alberto Moreno, Commis: Nicolas Sanchez

Turkiet – Kock: Gurcan Gulmez, Commis: Okan Öztürk

Frankrike – Kock : Nicolas Davouze, Commis : Justine Paret

Italien – Kock: Diego Rigotti, Commis: Giorgia Piffer

Estland – Kock: Dmitri Haljukov, Commis: Dmitri Fjodorov

Norge – Kock: Ørjan Johannessen, Commis: Jimmy Øien

Danmark – Kock: Kenneth Hanse, Commis: Kasper Christensen

Nederländerna – Kock: Jan Smink, Commis: Lars Aukema

Bulgarien – Kock: Peter Petrov Plamenov, Commis: Nicole Tsvetanova

Luxemburg – Kock: Damien Klein, Commis: Dominik Dabkiewicz

Finland – Kock: Matti Jämsen, Commis: Antti Lukkari

Storbritannien – Kock: Adam Bennett, Commis: Josh Allen

Schweiz – Kock: Christoph Hunziker, Commis: Lucie Hostettle

Ungern – Kock: Gábor Molnar, Commis: Ádam Pohner

Österrike – Kock: Maximillian Aichinger, Commis: Nikolaus Platteter

Island – Kock: Sigurdur Helgason, Commis: Sindri Geir Guðmundsson

Damien Klein, Commis: Dominik Dabkiewicz

Ryssland – Kock: Igor Sus, Commis: Valeria Sidorova

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.066