Tommy Mylliymäki startar i köket torsdag morgon
På torsdag förmiddag är det dags för Tommy Mylllymäki att börja sitt pass i tävlingen Bocuse d´Or som just nu går av stapeln på Gastro Nord i Stockholm De startar 09.30 och fisken ska serveras till domarna 14.30 och kötträtten 15.05 Prisutdelning sker 17.30 på torsdagen.
Tyskland – Kock: Christian Kruger, Commis: Christian Döhner
Spanien – Kock: Alberto Moreno, Commis: Nicolas Sanchez
Turkiet – Kock: Gurcan Gulmez, Commis: Okan Öztürk
Frankrike – Kock : Nicolas Davouze, Commis : Justine Paret
Italien – Kock: Diego Rigotti, Commis: Giorgia Piffer
Estland – Kock: Dmitri Haljukov, Commis: Dmitri Fjodorov
Norge – Kock: Ørjan Johannessen, Commis: Jimmy Øien
Danmark – Kock: Kenneth Hanse, Commis: Kasper Christensen
Nederländerna – Kock: Jan Smink, Commis: Lars Aukema
Bulgarien – Kock: Peter Petrov Plamenov, Commis: Nicole Tsvetanova
Luxemburg – Kock: Damien Klein, Commis: Dominik Dabkiewicz
Finland – Kock: Matti Jämsen, Commis: Antti Lukkari
Storbritannien – Kock: Adam Bennett, Commis: Josh Allen
Schweiz – Kock: Christoph Hunziker, Commis: Lucie Hostettle
Ungern – Kock: Gábor Molnar, Commis: Ádam Pohner
Österrike – Kock: Maximillian Aichinger, Commis: Nikolaus Platteter
Island – Kock: Sigurdur Helgason, Commis: Sindri Geir Guðmundsson
Damien Klein, Commis: Dominik Dabkiewicz
Ryssland – Kock: Igor Sus, Commis: Valeria Sidorova