RS trean är här späckad med intervjuer från när och fjärran
• Specialsidor och det långvariga kulinariska förhållandet mellan Sverige och Frankrike. • Intervju med Margot Janse, på Quartier Français. • möt Sveriges bästa Unga Kock Linda Sundberg
Mycket nytt att lyssna på Soundcloud: Tommy Myllymäki berättar om sin skada, Mercedes Bachelet om precisionsservering, Mästerbryggaren Garett Oliver om sina omhämmade glasvanor
Nu kliver hela världen in i RS på riktigt. Nåja Nästan.
Specialsidor om Sverige-Frankrike. Karl Johan Bernadottes äggvanor klargör.Läs om Régis Cardier Grand Hôtels grundare för vilken närodlat och egen producerat var en självklarhet.
Intervjuer och restaurangreportage från Sydafrika superstjärnkocken Margot Janse berättar om matäventyr i sin barndoms Holland. Möt även den etiopiske entreprenören i Cap Town, Solomon Yigsaw som start café, restaurang och satsar på camping för att människor ska mötas.
Specialistskribenterna skriver om ekonomi, Slow Food rörelsen och ger dessertrecept , det senare med inspiration från Japan.
Inredningsreportage (!) från Johan i Hallen.
Reportage från invigningen av Nya Carnegie Bryggeriet
Tävlingar och tävlingar Intervju med Årets Bartender Dosa Ivanov och recpet till hans vinnande drink Vårruset.