23948sdkhjf

Vinnare och förlorare i fastfoodbranschen

Vad händer i fastfoodbranschen? Vilka är vinnarna och vilka är förlorarna? Passa på att datera upp dina kunskaper om branschen på ett frukostseminarium den 9 maj på GastroNord.
Under rubriken ”Vinnare och förlorare i fastfoodbranschen” arrangerar Fast Food Magazine ett frukostseminarium den 9 maj. Seminariet hålls på mässan GastroNord, Stockholmsmässan.

Två spännande punkter står på programmet.

Först ut är Joakim Browall, vice vd på Delfi Marknadspartner AB, som gör en exposé över den svenska fastfoodbranschen med utgångspunkt från Delfis nya Fastfoodguide 2014. Hur många restauranger finns i i Sverige? Hur många måltider serveras varje år? Hur mycket omsätter branschen? Hur många arbetar i branschen? Hur ser utvecklingen ut de senaste åren? Branschens andel av måltidskronan? Hur går det för de stora foodservicegrossisterna? Vilka är de allmänna trenderna? Utveckling för de olika segmenten inom fastfood? Sist men inte minst - vilka är vinnare och vilka är förlorare?

Därefter blir det en intressant inblick i gatuköksbranschen, en bransch som har halverats sedan 2002. Joakim Carlsson, vd för Nordic Fast Food AB som driver Sibylla, berättar vad de gjort för undvika att dras med i "raset". Det handlar bland annat om att säkerställa en enhetlig kvalitet i alla köken, en ny design och krav på upprustning av Sibyllaköken. Fokus nu är på kvalitet i Sibyllaköken och inte på antalet restauranger.

Passa på!
Vi delar vi ut 35 gratisbiljetter till seminariet till våra läsare vilket inkluderar seminariet, frukost och inträde till mässan GastroNord. Ordinarie pris: 200 kr (då ingår inte inträdet till mässan).
Vill du ha en biljett gratis, skicka ett mail till:
anders.ornevall@mentoronline.se

Skriv i mailet namn, företag, telefon och antal biljetter (max 2) som du vill ha. Biljetterna får du i handen när du/ni kommer till seminariet den 9 maj. Vi har 35 gratisbiljetter så det är först till kvarn som gäller!

Fakta
Frukostseminarium med Fast Food Magazine i samarbete med Stockholmsmässan och GastroNord
Tid: 09-10 (frukost under tiden)
Datum: Fredag 9 maj
Plats: K22
Pris: 200 kr inkl frukost
Moderator: Anders Örnevall, chefredaktör, Fast Food Magazine

Passa på!
Delfi Marknadspartner kommer att sälja Fastfoodguiden 2014 och Foodserviceguiden på plats och de har tagit fram två mässerbjudanden:
1. Fastfoodguiden 2014 (60 faktaspäckade sidor med allt du behöver veta om fastfoodmarknaden) + tillhörande PP-presentation. Pris: 4 500 kr (spara 1 100 kr)

2. Fastfoodguiden 2014 + Foodserviceguiden (150 sidors kartläggning av foodservicebranschen). Pris: 4 500 kr (spara 1 195 kr)
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095