23948sdkhjf

Anna Maria Corazza Bildt besöker Korvfestivalen

På söndagseftermiddagen, den 30 mars, får Korvfestivalen vid Globen besök av Anna Maria Corazza Bildt. Hon kommer bland annat att dela ut pris till vinnarna i Barnens Korvskola och till festivalens bästa korv, utsedd av publiken. Korvfestivalen pågår 29-30 mars.
Anna Maria Corazza Bildt är mycket matintresserad och engagerad för matkvalitet.
– Jag säger basta till matfusket och vill förenkla och underlätta för småföretagen, säger hon.

Hon är själv småföretagare i matbranschen med ett företag som säjer italienska delikatesser på nätet. Anna Maria Corazza Bildt, som sedan 1998 är gift med utrikesminister Carl Bildt, är ledamot i Europaparlamentet. Hon beskriver sig själv som en sann europé som betraktar Sverige med italiensk värme.

Korvfestivalen arrangeras den 29 och 30 mars i Annexet vid Ericsson Globe i Stockholm. Det handlar om två dagar fyllda med godis för alla korvälskare: Tävlingar, kunskap, underhållning och förstås massor av korv att smaka på och köpa hem.

Programmet leds av Jan Scherman och Ulf Elfving, båda stora korvälskare och ledamöter i Korvakademien, som arrangerar festivalen tillsammans med LRF, Sveriges största småföretagarorganisation.

Under de två festivaldagarna får du bland annat träffa ägarna till Årets Korvkrog och mottagaren av Korvakademiens Hederspris, artisten och kompositören Owe Thörnqvist.

Information: www.korvfestivalen.se
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062