23948sdkhjf

Hakar på trenden

Felix hakar på foodtrucktrenden och genomför just nu en turné, med hjälp av en ombyggd, amerikansk skolbuss, genom Sverige för att bjuda på delar av sitt sortiment.
Nu rullar Felix Foodtruck, en ombyggd och ommålad amerikansk skolbuss genom Sverige för att i tur och ordning besöka Stockholm, Malmö och Göteborg och bjuda på nya produkter.

– En foodtruck är ett perfekt sätt för oss att göra just det, bokstavligt talat. Nu får vi möjlighet att bjuda på vår mat på ett enkelt sätt, svara på frågor och dessutom få direkt respons från våra konsumenter, säger Maria Tegman, marknadschef på Orkla Foods Sverige.

Den ombyggda skolbussen gick för inte så länge sedan i skytteltrafik mellan lummiga villakvarter och skolor i USA. Den gula lacken är övermålad och den före detta skolbussen är numera röd, med varumärket i vitt på sidorna.

Under vecka 13 och vecka 14 rullar Felix Food Truck i Stockholm, Göteborg och Malmö. Turnéplanen finns på Facebook och via Instagram (#felixfoodtruck) lägger man löpande upp bilder och berättar om sin resa genom Sverige.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063