23948sdkhjf

Kaffefestival i Stockholm

Den 5-7 september anordnar Södra Teatern i samarbete med kafferosteriet Johan & Nyström Stockholms första kaffefestival.
På Stockholms första kaffefestival i september blir det provsmakning, kaffeskola, koppning, föreläsningar, tävlingar, allt inramat med musikuppträdanden med artister från den kaffeproducerande delen av världen.

Festivalen kommer att erbjuda något för alla smaker. För alla som bara gillar kaffe så ges det många tillfällen att provsmaka kaffe med olika ursprung, art, rostningskaraktär och tillredningsmetod.
– För experterna kommer det att finnas överkurser med provsmakningar på professionell nivå med föreläsningar om allt från variteter, ursprung till Latte Art, berättar Anders Nelander på Johan & Nyström.

Besökarna kommer att få smaka på, utbildas, underhållas och även kunna köpa med sig kafferelaterade varor hem. Dagtid kommer fokus att vara inspiration och utbildning, på kvällarna på underhållning och provsmakningar. Allt ramas in av ny och spännande musik med artister från flera av de kaffeproducerande länderna.

– Vi har en lång tradition av att vara en scen för internationell, icke västerländsk musik och gästas ofta musiker och artister från länder i Karibien, Central- och Sydamerika och Afrika där kaffet har sitt ursprung. Därför passar det så bra att kombinera musik och kaffe i en festival just på Södra Teatern, säger Anders Ålander, Program- och eventchef på Södra Teatern.

För mer information: www.sodrateatern.com/kaffefestivalen
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094