23948sdkhjf

Marsnumret av RS ute nu!

• Vem har störst ego – unikt möte mellan Daniel Räms och Filip Fastén • Rökning en stigande trend – Jens Linder • Restaurangnotan – ekonomikrönika av Fredrik Önrup • Kvalitétskaffe ett sätt att vara lönsam och rättvis -intervju med Matts Johansson, DaMatteo • Möt de svenska bronsmedaljörerna i Konditori EM. Läs om deras tema och träning mot nästa etapp – VM.
Som alltid Ingela Stensons Spaning med träffsäker aktualitet - denna gång om de svenska grisbönderna. Reportage från EasyFairs Mässan i Malmö. Sammanfattning av de senaste tävlingsresultaten och nyöppningarna.

Rapporter från branschens yrkesföreningar och gastronomiska sällskap. Kort sagt en matnyttig tidning och en ledare för de som vill informera sig om hur dominerande personer kan bemötas.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065