23948sdkhjf

Restauranger nytt showroom för Citygross

Dagligvarukedjan City Gross och nätvinhandlaren Winefinder möter nu intresset för att kombinera mat och vin med en satsning på inspirationsträffar i restaurangmiljö på 27 orter runt om i landet. De båda företagen har byggt upp ett samarbete kring samleveranser av matkassar och kvalitetsvin. Nu utvecklar de sitt samarbete med inspirationskvällar i restaurangmiljö.
Först ut är ett möte i Stockholm på tisdagskvällen.

– Vi vill göra det enklare för mat- och vinintresserade att träffas och lära mer om hur man kombinerar mat och kvalitetsvin i en trevlig miljö. Det förvånar att ingen gjort det i den här omfattningen tidigare, men för oss känns det naturligt eftersom det ligger i linje med vår satsning på att kombinera mat och vin, säger Johan Johnsson , vice VD på Bergendahls Food, som äger och driver City Gross, i ett pressmeddelande.

Totalt kommer träffar att genomföras på 27 orter under 2014, med flera träffar per ort under året. Orterna är Borås, Falun, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Jönköping, Kalmar, Karlshamn, Karlskrona, Kristianstad, Landskrona, Linköping, Lund, Malmö, Norrköping, Nyköping, Skara, Skövde, Stockholm, Sundsvall, Trelleborg, Uppsala, Varberg, Västerås, Växjö och Örebro.

Dagmar Forne / Dagens Handel

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065