23948sdkhjf

Årets Guldkajor har utdelats i Uppsala

För sjätte året i rad delade UNT/City ut priser till Uppsalas bästa krogar och kaféer. Till Årets krog 2013 i Uppsala utsågs Villa Anna och priset Läsarnas favoritkrog 2013 gick till Lingon.
"Det känns någonstans som att det är den här kajan man vill vinna", säger Anton Uddfalk, restaurangchef på Lingon till unt.se.
Motivering för Årets krog 2013 lyder: Villa Annas smakpalett kan få den mest kräsna gäst att göra en njutningsfull piruett. Årets kafé 2013: Güntherska med motiveringen: ”På det kungliga hovkonditoriet är det smak och finess som regerar.” Årets lunch 2013 blev Dwell som profilerar sig med en srilankesisk buffé och Årets uteservering 2013 blev. Picnic.

Guldkajan Årets hederspris 2013: gick till Katalin Varga Motivering: ”Med enormt hjärta och passion har hon fått Uppsalas nöjesgryta att bubbla av musik, kultur och folklig trivsel. Många är de skummande sejdlar, vibrerande världsartister och mustiga gulascher som passerat genom hennes kök.” Till Årets bar/pub 2013 utsågs Stationen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079