23948sdkhjf

Indian Garden satsar på KRAV

Restaurangkedjan Indian Garden väljer att KRAV-certifiera sina fyra restauranger i Stockholm. En del av förklaringen på satsningen på KRAV är stor efterfrågan från restauranggästerna.
– Vi vill jobba med de bästa råvarorna och därför köper vi mycket KRAV-märkt och ekologiskt. Dessutom är det KRAV som gästerna vill ha, säger Karim Razaul, grundare och ägare av Indian Garden. Han är en av få mottagare av det brittiska priset "Taste of Britain" som han fick 2010 för bästa och mest kreativa europeiska ”curry cuisine” av magasinet ”Curry Life in England”.

Indian Garden har tidigare tilldelats Dagens Nyheters Gulddrake och är utsedd till Europas bästa indiska restaurang och blir den första indiska restaurangen med en KRAV-certifiering.– Vi vill verkligen öka mängden KRAV-märkt mat. Vi vill kunna servera maträtter som är helt gjord på ekologiska råvaror, säger Karim Razaul.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063