Vilka blir Restauranggalans vinnare?
Restaurangbranschens viktigaste och festligaste event under året – Restauranggalan närmar sig med stormsteg. Den 4 november avgörs det vilka vinnarna är i 14 olika kategorier. Här kan du läsa om några av de nominerade.
Nu är det dags igen för årets stora branschfest, Restauranggalan, tävlingen som belönar alla delar av branschen. Restauranggalans viktigaste uppgift är att lyfta fram alla de förebilder, innovatörer och inspiratörer som finns.
Måndagen den 4 november koras Restauranggalans vinnare på Cirkus i Stockholm. Prisutdelning äger rum i Salongen på Cirkus under sittande trerättersmiddag.
Årets meny signeras av Tommy Myllymäki, Sveriges representant i Bocuse D’Or 2014/2015, silver i Bocuse d`Or 2011, vinnare Restauranggalans kategori Journalisternas Kock 2011, vinnare Årets Kock 2007 och känd från TV4 Matresan och Kockarnas kamp.
Galans konferencier är Martina Haag, skådespelare, krönikör och författare.
Här är finalisterna i fyra av de totalt 14 kategorierna (fler nominerade publiceras löpande):
Nominerade i kategorin Årets Krögare är:
Stefan Karlsson, Fond Restaurang & Bar, Göteborg
Frida Johanson, Johan Flodman & Lars-Göran Johansson, Matildas restaurang, Gävle.
Nominerade i kategorin Årets Innovatör är:
Pontus Frithiof, Stockholm
Richard Constantino, Stockholm
Nominerade i kategorin Årets Matsalsteam är:
Sjömagasinet, Göteborg
Restaurang AG, Stockholm
Nominerade i kategorin Årets Krogmiljö är:
Dorsia Hotel&Restaurang, Göteborg
Oaxen Krog & Slip, Stockholm
För biljetter och mer information om Restauranggalan 2013, gå in på: www.restauranggalan.se
OBS. Sista dagen för att köpa en biljett är den 25 oktober. Missa inte chansen att hylla alla branschhjältarna och vara med om en oförglömlig festkväll på Cirkus i Stockholm.