23948sdkhjf

En enda göteborgare

Endast en kock verksam i Göteborg har tagit sig till semifinalen i Årets Kock 2014. Jesper Bogren är en av de 24 semifinalister som ska tävla i Årets Kock 2014. Den 15 oktober kämpar han i Växjö om en finalplats.
De göteborgska färgerna i tävlingen Årets Kock 2014 ska försvaras av en enda göteborgare, Jesper Bogren. Det är dock inte första gången som Jesper Bogren är med och tävlar i Årets Kock. Förra året tog han sig till final i Stockholm.

Jesper Bogrens tävlingsrätt i år är kalv med dill. Idag arbetar han på restaurangen Norda Bar och Grill i Göteborg. Han har tidigare arbetat på till exempel Swedish Taste och Fiskekrogen i Göteborg.



I år kom totalt 130 bidrag in till Årets Kock 2014. Juryn har valt ut 12 kockar som ska tävla i semifinal i Linköping den 11 oktober. Ytterligare 12 kockar kommer att tävla i den andra semifinalen i Växjö den 15 oktober, bland dem Jesper Bogren.

De båda semifinalsegrarna går direkt till final. Ytterligare åtta kockar går vidare på poäng till Sista chansen i Kramfors den 25 oktober där de gör upp om de återstående fyra finalplatserna.

Totalt är det sex kockar som slutligen gör upp om titeln Årets Kock 2014 den 7 februari i Stockholm.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079