23948sdkhjf

Ny krog med GI-profil

Hälsoprofilen och kokboksförfattaren Ulrika Davidsson öppnar i dagarna dörrarna till sin nya restaurangsatning på Gotland.
Restaurangen ”Hemma hos Ulrika” är ett nytt koncept med en fast meny varje kväll där Ulrika själv fysiskt står i köket. Flera kvällar under sommaren har hon sällskap av en känd gäst i sitt kök.

– Det känns fantastiskt att få bjuda såväl gotlänningar som turister hem till mig på en hälsosam och spännande meny, säger Ulrika Davidsson.

Restaurangen ligger i en ombyggd lada på Ulrika Davidssons gård Getor i Rone på södra Gotland. Restaurangen med två ”showkök”, är byggt så att gästerna kan ta del av matlagningsprocessen och följa Ulrika Davidsson och kvällens kända gäst när de tillagar kvällens meny tillsammans på plats.

På menyn står bland annat GI-buffé, Rawfood afton, grillat lamm och Afrikansk afton med specialkombinerade recept á la Ulrika Davidsson.

Ett urval av profiler som gästar Hemma hos Ulrika i sommar är GI-profilen och författaren Ola Lauritszon (de har skrivit flera böcker ihop), coachen Mia Törnblom, deckarförfattaren Håkan Östlund, kostdoktorn Andreas Eenfelt och artisten Mikael Rickfors.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.066