23948sdkhjf

Fortsatt samarbete

Nu är det klart att Carlsberg Sverige och restaurangkedjan O’Learys tecknar ett nytt dryckesavtal. Med det långsiktiga avtalet på flera miljoner liter per år fördjupar de båda parterna det befintliga samarbetet.
– Det förtroende vi nu får att fortsätta den snabba tillväxten tillsammans med O’Learys är mycket viktigt för oss och är ett riktigt styrkebesked. Vi är ett stort team som genom lång tid har arbetat hårt för att åter bevisa att vi är rätt dryckespartner för O’Learys, säger Mark Jensen, vd Carlsberg Sverige.

Det nya fyraåriga avtalet är ett viktigt steg för Carlsberg inte bara i Sverige utan även på de andra marknader som O’Learys verkar. Avtalet innefattar sorter som Falcon, Carlsberg, och Staropramen, men även andra svenska och internationella ölsorter som till exempel Eriksberg och Brooklyn. Andra drycker som Pepsi och Ramlösa ingår även i affären som innebär att Carlsberg stärker sin position som ledande bryggeri i Sverige. Det nya avtalet börjar gälla vid årsskiftet när det befintliga avtalet går ut.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078