Café på 10 000 meters höjd
I SAS fortsatta omprofileringsarbete, är det nu dags att skrota flygplansbrickan. Istället erbjuds ett luftburet café.
Det nya servicekonceptet har arbetats fram efter kartläggningar av behoven hos dagens resenärer, och en tät dialog med såväl kunder som medarbetare. Önskemål har också kommit in på forumet My SAS Idea.
– Vi har lyssnat på vad våra kunder vill ha och saknar hos oss i dag. Det nya cafékonceptet ger våra resenärer en större valfrihet på så sätt att de själva väljer vad de önskar att äta från en meny. Beroende på hur hungrig man är finns ett varierat utbud av smörgåsar, wraps, sallader och fikabröd, säger Joakim Landholm, kommersiell chef på SAS.
I och med introduktionen av Our Café erbjuds samtliga resenärer ombord också för första gången samma matutbud.
– Vårt Café är inspirerat av småskaliga caféer med fräscha råvaror. Vi har lagt stor vikt vid valet av just råvaror och hur vi tillreder dem eftersom trycket på 10 000 meters höjd bland annat påverkar salthalt och fuktighet, säger Joakim Landholm.