23948sdkhjf

Café på 10 000 meters höjd

I SAS fortsatta omprofileringsarbete, är det nu dags att skrota flygplansbrickan. Istället erbjuds ett luftburet café.
Den 9 juni är det premiär för SAS nya serviceklasser SAS Go och SAS Plus. De nya serviceklasserna är en offensiv satsning för att skapa en modern flygupplevelse där den traditonella flygplansbrickan byts ut mot ett luftburet café ombord på plan inom Europa. Cafékonceptet kallas Our Café och för första gången erbjuds resenärer ombord samma matutbud.

Det nya servicekonceptet har arbetats fram efter kartläggningar av behoven hos dagens resenärer, och en tät dialog med såväl kunder som medarbetare. Önskemål har också kommit in på forumet My SAS Idea.
– Vi har lyssnat på vad våra kunder vill ha och saknar hos oss i dag. Det nya cafékonceptet ger våra resenärer en större valfrihet på så sätt att de själva väljer vad de önskar att äta från en meny. Beroende på hur hungrig man är finns ett varierat utbud av smörgåsar, wraps, sallader och fikabröd, säger Joakim Landholm, kommersiell chef på SAS.

I och med introduktionen av Our Café erbjuds samtliga resenärer ombord också för första gången samma matutbud.
– Vårt Café är inspirerat av småskaliga caféer med fräscha råvaror. Vi har lagt stor vikt vid valet av just råvaror och hur vi tillreder dem eftersom trycket på 10 000 meters höjd bland annat påverkar salthalt och fuktighet, säger Joakim Landholm.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125