Djuret hakar på burgartrend
Restaurang Djurets bar i Stockholm böjer sig för hamburgertrenden genom att skapa en, som man kallar, Hamburgare Svenne Style.
– Däremot så känner vi att vi måste slå ett litet litet slag för Svenneburgaren, i alla fall i en vecka (typ). Med andra ord finns det första veckan i mars (endast i baren och så länge lagret räcker) lite riktiga jävla Svenneburgare som Chef Einarsson & Co svänger ihop. Vi bakar klassiska sesambröd, grovmaler hängmörad entrecôte från Rafna Gård, röker rejäla sidor av gris från Karlsfälts Gård, vispar ihop lite riktig majonnäs, kokar en stor batch med ketchup och skivar upp riktiga chunkadoodles av Västerbottenost. Den här svennefärsbiffen i bröd blir din för det facila priset 195 kronor och vi kör på tills vi har malt ner den sista gnutten hängmörad entrecôte, för då kära vänner är Svenneburgardagarna på Djuret över.