23948sdkhjf

Manhattan på Clarion

Kitchen & Table heter Clarion Hotels nya matkoncept i samarbete med kocken Marcus Samuelsson. Konceptet ska rullas ut på samtliga Clarion hotels i Norden.

Matkonceptet är influerat av Manhattans internationella och kulinariska smältdegel och rullas ut på samtliga Clarion Hotels i Norden under 2013 och 2014. På tur står Clarion Gillet i Uppsala och Clarion Grand i Helsingborg.Gillets hotelldirektör Johan Immelgård, berättar för Uppsala Nya Tidning att den röda tråden, som kommer att märkas genom allt från maten till menyer och inredningen, är amerikanskt där gammalt möter nytt.– Restaurangen ska passa alla. Det blir ingen fine dining utan fun dining, säger han.– Kitchen & Table tar med sig Manhattans multikulturella atmosfär av smaker och dofter. För en del av gästerna helt okända och spännande rätter med influenser från olika delar av världen. Menyn kommer dessutom alltid ha ett lokalt inslag från den specifika orten och gårdarna runtomkring, säger Marcus Samuelsson, co-operator, Kitchen & Table. Men det handlar inte bara om maten. Atmosfären och servicen är minst lika viktigt och bidragande orsak till totalupplevelsen som bygger hela konceptet. Vi vill skapa stadens mötesplats för all människor i alla avseenden, poängterar Marcus.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079