23948sdkhjf

Webbportal för restauranger

Rikskuponger lanserar en webbportal för restauranger som bland annat ska ge anslutna restauranger tillgång till inlösen och utbetalningar direkt på nätet.
Varje år bidrar Edenred, företaget bakom Rikskortet och Rikskuponger, till en ökad omsättning på 2,2 miljarder kronor för Sveriges restauranger. Nu lanserar företaget en webbportal som kommer att underlätta hanteringen för restauranger. Portalen ger bland annat anslutna restauranger tillgång till inlösen och utbetalningar direkt på nätet.
Restaurangerna kommer även att kunna lägga upp restauranginformation och tipsa potentiella kunder om specifika erbjudanden. Portalen kommer att nå ut till Rikskortet och Rikskupongers 120 000 användare.
Genom att logga in på portalen får restaurangen en tydlig översikt över sina utbetalningar och inlösen. Restaurangen kan även göra materialbeställningar och hämta olika rapporter.
– Våra medlemmar har länge efterfrågat ett enklare sätt att hålla koll på sina transaktioner. Därför känns det väldigt roligt att vi nu lanserar en ny webbportal som verkligen underlättar hanteringen för restaurangerna, säger Jenny Fredblad, Produktchef för Ticket Rikskuponger och
Ticket Rikskortet.
Webbportalen består även av en andra del där restaurangerna kan lägga ut information om sin verksamhet, publicera aktuella menyer och tipsa om specifika erbjudanden. Via en kartfunktion på portalen kommer även medlemmarnas geografiska position att visas. Detta för att hjälpa
potentiella lunchgäster att hitta lokala restauranger anslutna till Rikskuponger och Rikskortet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094