23948sdkhjf

Per Larshans på viktig lista

– Det är otroligt hedrande att vara med på samma lista som dessa framgångsrika och respekterade män och kvinnor. Bakom utmärkelsen står ett familjeföretag som genomsyras av ledordet ansvar. Jag hoppas att Max arbete kan inspirera andra att på olika sätt bedriva ansvarsfullt företagande, säger Pär Larshans, hållbarhetschef, Max Hamburgerrestauranger.

Listan inkluderar experter från hela världen inom både privat och offentlig sektor, forskare, författare, konsulter och akademiker. Nomineringsperioden löpte under en tvåmånadersperiod under slutet av 2012 där hundratals förslag från hela världen togs emot. Tillsammans representerar ledarna en grupp personer som har förmågan och möjligheten att förändra sättet företag och organisationer gör affärer. Flera av dem är medlemmar av ett nybildat nätverk som syftar att tillsammans motverka företagsvärldens förtroendekris.

Personerna valdes ut baserat på deras förmåga att bidra till att skapa “pålitliga organisationer med stabila finanser, konservativ redovisning, affärsintegritet, transparens, hållbarhet samt bibehållandet av ett långsiktigt anseende.” Utöver sitt arbete på Max är Pär en uppskattad föreläsare, bland annat på uppdrag av Svenska Institutet för ledare från Kina, Indien och flertalet östeuropeiska länder. Larshans var nyligen inbjuden av EU till Bryssel att tala om Max arbete med systematisk rekrytering av personer med funktionsnedsättning. Anförandet ledde till att även FN efterfrågade kunskapsöverföring från det svenska familjeföretaget.

– Mottagarna av utmärkelsen inspirerar andra organisationer att ta en närmare titt på syftet av deras verksamhet….att skapa värde och förtroende hos sina intressenter. Dom förstår att förtroende är något som kan leda till verkliga fördelar för affären. Vi gratulerar alla dessa ledare vars arbete styrker vikten av företag man kan lita på och för andra att ta efter, säger Barbara Kimmel, Executive Director, Trust Across America.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078