Gastronomi på Östersjön
Silja Line upprepar sin succé med en gastronomisk så kallad Signature-meny som serveras under hela våren.
Vårens Menu Signature har komponerats av Silja Serenades köksteam under ledning av Heikki Härmä:
Kokt kungskrabba med picklat äpple och friterad blomkål
Musselrisotto med blåmusselsky och citronsmaksatt fänkål
Sniglar med vitllökspuré och Syrahsås
Rostad renfilé, bräserat renhjärta och stekt ren kalvbräss med glaserad rödbeta och honungsrova
Stekt anka och anklever med mörk timjamsås och grönsaksragu
Brillat Savarin med örtostbrioche
Tranbärsmousse med vitchokladglass
François Lurton representerar den femte generationen i familjen Lurton som har producerat Bordeauxviner sedan 1897. År 1988 startade François tillsammans med sin bror Jacques det egna företaget Jacques & François Lurton S.A. Men sedan 2007 driver François företaget i egen regi under namnet François Lurton S.A. och har sedan dess producerat viner utsedda till de bästa i företagets historia.
Vårens Menu Signature serveras till och med 5 juni.