23948sdkhjf

Bengtsson blir produktutvecklare?

När Spendrups bryggverk i Vårby stängs 2014 kan nuvarande bryggmästaren Richard Bengsson bli produktutvecklare på heltid någon stans i Stockholm, erfar foodnet.
Bryggmästare Richard Bengtsson har redan många år bakom sig på Spendrupts bryggeri i Vårby. Förutom bryggmästarjobbet har han arbetat med det lilla experimentbryggverket som också funnits i Vårby för att testa nya grepp och få fram nya produkter.

2014 läggs alltså Vårby ned och det ryktas om att Richard Bengtsson kan bli produktutvecklare på heltid hos Spendrups. Ännu är uppgiften helt innofficiell eftersom inga fackliga förhandlingar ännu är klara. Rickard kommer i så fall att arbeta med produktutveckling när det lilla experimentbryggverket flyttats till lämpliga lokaler i Stockholm. Länge har det ryktats om att Slakthusområdet skulle bli platsen för Spendrups nya ölexperimentverkstad. Så blir det dock icke.

Nu pågår jakten på den optimala platsen för Richard Bengtssons produktutvecklingsbryggeri ”någon stans centralt i Stockholm”. Spendrups informatör Katarina Jansson tillbakavisar uppgifterna:
– I dagsläget finns bara tankar och idéer som förändras hela tiden. Ingenting är bestämt om någonting, säger hon..

Foodnet får säkert anledning återkomma i ärendet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063