20-årsjubileum med gastrohotell
När PM & vänner slog upp portarna för första den 29 februari 1992 var det inte många som anade att de steg in i det som under de kommande 20 åren skulle bli en av Sveriges mest prisbelönta restauranger. Nu är PM fast förankrad på alla topplistor över de bästa restaurangerna i landet.Per Bengtsson vill ändå inte se tillbaka och slå sig till ro med framgångarna. Därför firar han med att satsa på Sveriges första gastrohotell i anknytning till restaurangen. Investeringen sker i samarbete med vänner och kompanjoner som entreprenörerna Christer Johansson och Anders Hultman samt tennisspelaren Stefan Edberg.Arbetet med det nya gastrohotellet har börjat och det ska öppna om ungefär ett år.– Här ska gastronomin prägla hela besöket. Från receptionens service till hotellrummens tv-utbud ska gästerna märka att de är på ett hotell som präglas av vår gastronomi, berättar Per Bengtsson.PM:s två kök och två vinkällare kommer att stå till gästernas förfogande under hela vistelsen. Gästerna ska från rummet kunna ringa PM:s sommelier och kunna välja från 2 500 referenser i vinkällaren.