23948sdkhjf

Starbucks till Malmö

Kaffekedjan Starbucks fortsätter att expandera i Sverige. Efter Arlanda och Göteborg är det dags för Malmö.
Nu öppnar Malmös första Starbucks på centralstationen. Starbucks i Malmö kommer att drivas av affärspartnern SSP och blir den tredje enheten som öppnar i Sverige sedan 2010. Starbucks är sedan tidigare beläget på Arlanda flygplats och på Göteborgs centralstation.

Starbucks i Malmö är centralt beläget på stationen med utsikt mot kanalen och har ett omfattande utbud av 100 procent Fairtrade-certifierade espresso-baserade drycker och nybryggt kaffe, te och specialdrycker. Dessutom finns ett brett utbud av frukost, lunch och mellanmål i form av exempelvis smörgåsar, muffins och andra bakverk, samt desserter.

- Starbucks på Göteborgs centralstation har varit en stor succé och vi är mycket nöjda med antalet besökare sedan öppningsdagen den 24 januari. Stärkta av framgångarna i Göteborg och på Arlanda flygplats, ser vi nu fram emot att öppna en ny enhet i Malmö, säger Lars Edengréen, vd för SSP Sverige.

- Eftersom detta är ett nytt och eftertraktat varumärke, räknar vi med att fler människor ska komma till Malmö centralstation, vilket bidrar till stationens roll som en viktig social knutpunkt i staden, säger Kerstin Gillsbro, vd för fastighetsbolaget Jernhusen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062