23948sdkhjf

Branschens unga stjärnor

Stipendierna delas ut av SHR Stockholm med syftet att höja statusen på att arbeta inom hotell och restaurang, visa på karriärmöjligheterna och motivera fler att stanna kvar i branschen. Pengarna ska gå till vidare förkovran inom branschen, till exempel en inspirationsresa eller utbildning.
Motiveringarna:
Pernilla Ytterbring, Food and Beverage manager, Courtyard by Mariott:
Stabilitet, prestigelöshet och självinsikt är ord som kännetecknar årets kvinnliga branschstjärna. Med en stor dos glädje och en sällan skådad professionalism är hon en sann förebild för sina medarbetare och branschkollegor. Hennes stora kunskapsbredd och brinnande engagemang gör oss övertygade om att hon själv en dag kommer att vara med och dela ut detta stipendium.

Isa Abdulla, restaurangchef, Svenska McDonalds Sköndal
Årets unga manliga branschstjärna har ett genuint intresse för sina medarbetare och är en sann inspirationskälla för hela branschen. Med en enastående entusiasm och ett engagemang utöver det vanliga är det för oss alldeles självklart att denna stjärna kommer att fortsätta utvecklas och fortsätta att marknadsföra branschen på ett helt enastående sätt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063