Tre nya utmärkelser i White Guide 2012
White Guide släpps den 5 mars i år. Här är mer information om de nya kategorierna:Årets Naturnära Gastronomi – i samarbete med Visit SwedenMed utmärkelsen Årets Naturnära Gastronomi premieras en restaurang där den lokala råvaran får en huvudroll och bidrar till att lyfta fram den rika mångfalden i det svenska naturskafferiet, och där den närhämtade råvaran i allt möter höga ekologiska krav och därmed bidrar till en hållbar utveckling på restaurangscenen – och i förlängningen för oss alla.Årets Fyrfota Gastronomi – i samarbete med Svenskt Kött Med utmärkelsen Årets Fyrfota Gastronomi vill vi premiera en restaurang som med fokus på köttråvarans kvalitet och karaktär i allt från uppfödning, slakt, beredning och tillagning gör Sveriges karnivorer extra lyckliga.Årets Ölupplevelse – i samarbete med Galatea Med utmärkelsen Årets Ölupplevelse vill vi premiera en restaurang som visar att öl har ett rikt smakregister som väl motsvarar vin och som ibland lyfter fram och definierar maten på ett ännu bättre sätt.