23948sdkhjf

Ny köksmästare på Krusenberg Herrgård

Natasa Hodzic Jansson har tillträtt som ny kökschef på Krusenberg Herrgård.
På herrgården arbetar man främst med svensk husmanskost och gourmetmat och Natasa kommer nu att leda arbetet med att bevara och utveckla hotellets goda renommé.

- Jag ser fram emot att bevara och utveckla det gastronomiska kulturarv som finns på Krusenberg Herrgård. Det kommer att bli en jätterolig utmaning, säger Natasa Hodzic Jansson.

Natasa har en bakgrund inom hotell och restaurang, både teoretisk och praktisk. Hon har en fil.kand i restaurang- och måltidskunskap från restauranghögskolan i Grythyttan och är även utbildad lärare vid Stockholms Universitet. Hon kommer närmast från en tjänst som yrkeslärare inom kök och servering, ekonomi, administration och engelska. Tidigare har hon arbetat på flera hotell och restauranger i både Sverige, Europa och Australien där hon har haft befattningar som bland annat souschef, food and beverage manager, källarmästare, konditor, kallskänkschef och kökschef.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062