23948sdkhjf

Vinexpo 30 år

Många av de stora internationella företagen finns på plats, till exempel Champagne Louis Roederer, Concha y Toro och Baron Philippe de Rothschild. Utöver dessa stora vinproducenter finns Symington Family Estates, Maison Louis Latour, Camus, Angus, Dundee Distillers på plats.

Italien, Frankrike och Spanien som står för nästan hälften av världens vinproduktion och exporterar fler än sex miljarder vinflaskor, är åter igen mycket aktiva på årets mässa med både samlingsmontrar och kända individuella utställare som Luigi Cecchi & Figli, Casa Vinicola Zonin, Gonzalez-Byass, Hugel & Fils, Georges Duboeuf och Castel Frères.

De största producerande länderna har bokat yta för stora samlingsmontrar: Tyskland, Chile, USA, Österrike, Portugal, Ungern, Grekland, Brasilien med flera.
Totalt äger mässan rum på 90 000 kvadratmeter, vilket inkluderar de tre hallarna, kongresscentret, mötes- och vinprovningslokaler, mötesrum, restauranger och andra serviceutrymmen.

I år kommer besökare och utställare att få erfara ett antal vinprovningsområden med titeln TASTINGS BY VINEXPO. Dessa områden är speciellt utformade för att belysa och förbättra de vinprovningar och presentationer som arrangeras. Hall 2 och 3 kompletteras med ett konferenscenter som blir en viktig mötesplats för vinprovningar, presentationer och med möjligheter att arrangera vinprovningar till bords,
mottagningar och konferenser. Ett hundratal evenemang kan komma att presenteras redan i mars månad.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078