Marion serverar brunch
Marion’s Gastro Diners nya driftsansvarige Richard Herrey har introducerat en
brunchbuffé i amerikansk 1950-talsmiljö varje söndag. –
Den amerikanska matkulturen är en gedigen mix av kulinariska läckerheter med influenser från hela världen. Vi har, visa av erfarenheter och kunskaper,
valt ut de rätter som känns representativa för USA och som fungerar tillsammans
i en utsökt söndagsbuffé, säger han i ett pressmeddelande.– Ingen amerikansk brunch är komplett utan quesadillas och nachos. Därför
har vi valt att göra dessa till ett naturligt inslag i vår söndagsmeny i
kombination med klassiker som exempelvis hamburgare och pizza. Dessutom
erbjuder vi amerikanska pannkakor som tillagas a la minute och cheesecake, berättar kökschefen, Konstantinos Papadopolus. Söndagsbrunchen
serveras mellan klockan 12.00 och 16.00 och kostar 195 kronor per person. Det
serveras dessutom en utökad buffé på söndagskvällarna, mellan klockan 17.00 och
20.30, för 295 kronor per person.