23948sdkhjf

Stockholmskock till final i Årets Kock

Daniel Räms från Stockholm vann semifinalen av Årets Kock 2011 som avgjordes i Åre i helgen.
Daniel Räms driver Räms Mat & Gastronomi i Stockholm och tävlade med rätten ”Får i kål på höstlamm från Hallsta gård med citronrostade kronärtskockor, bouquet garni och kumminkryddad lammkorv”. Genom semifinalsegern går han direkt vidare till final och är en av sex kockar gör upp om titeln Årets Kock 2011 i Stockholm den 3 februari. Juryns motivering till den vinnande rätten löd:”Med ett bra handlag, en kombination av traditionell och nutida matlagning med höga smaker från närodlade råvaror”.

Åtta kockar från semifinalerna går vidare på poäng och gör upp om de återstående fyra finalplatserna vid Sista Chansen i Stockholm den 29 november, där de lagar upp sin tävlingsrätt inför juryn ytterligare en gång. Totalt är det sex kockar som tävlar om titeln Årets Kock i den stora finalen i Ericsson Globe, Stockholm den 3 februari 2011.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079