23948sdkhjf

Gratis trendseminarium

Det blir ett späckat program under dagen och seminariet leds av den kände kocken och kokboksförfattaren Jens Linder.
Här är några av alla intressanta punkter under dagen:
Evert Bränd, projektledare för Kocklandslaget, berättar om Food Scout, ett projekt där landslaget hjälper småskaliga producenter med recept till krogar.
Från bonde till krögare – En diskussion om småskalighetens framtid med Oscar Uhrström från Menigo och Mattias Dernelid från Martin Olsson.

Matlandet Sverige – Vad betyder det egentligen? Ami Hovstadius, projektledare, Matlandet Sverige, VisitSweden.

Vildsvinet: Det underskattade köttet som smakar bättre än sitt rykte. Ett inspirerande föredrag kring djuret vildsvin och dess kött och levnadssätt presenterad av Svenska Viltmatakademin. Det blir även praktiska och lärorika tips på hur man hanterar vildsvin efter slakt, från detaljstyckning till tillagning med en saftig provsmakning.

Strategier för kraftfull marknadsdominans av nya produkter och koncept – Hur gör globala marknadsledare när de differentierar sina varumärken? Petra Nordberg, konsult och tidigare bland annat nordisk marknadsansvarig för McCain Foods och försäljningschef på Coca Cola drycker.

Kockpanelen – Fyra krögare tycker till om svensk småskalighet och framtida krogkoncept. Dessa är
Andreas Hedlund, Restaurang Pontus!, Björn Persson, Kock & Vin, Familjen och Björns Bar,
Ulrika Brydling, frilansade ekokock och Bengt Sjöström, Restaurang Linnéa Art.

Vad gör de framgångsrika för att lyckas? Peter Lind, Future Hospitality och tidigare VD för Amica AB, ger sin syn på framgång.

Dagen avslutas med mingel, tilltugg samt prisutdelningen av Årets Viltmatsrestaurang 2010.

För mer information och anmälan, gå in på www.diningtrends.se

Passa på att ta del av framtidens matupplevelser och om vad som händer i Mat-sverige. Du gör det helt utan kostnad!

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063