Kockarnas Krog på mässan
Melker Andersson – F12- gruppen
Moules frites, musselkroketter med krasse - Halvrätt
Stefano Cattenacci - Operakällaren
Aprikosglaserad fläsksida från Rocklundagård med ingefärssky och timjandoftande potatisterrine
Magnus Ek – Restaurang Oaxen
Ekologisk zucchini bakad med kallpressad rapsolja, salvia och blomkål, samt kräm på vita bönor med rostad Oviksost. Serverad med eneträdskolad vinäger.
Fredrik Eriksson – Långbro Värdshus
Höstens svampsoppa med rökt karré från jokkmokk serverad i surdegsbröd med citron-färskost
Gustav Trägårdh – Restaurang Basement
Torsk i frasig prästost med rostade rotfrukter, kall ägg- & laxromsås samt kryddgrönt citroncest
Magnus Johansson – Café Xoko
Svenska hallon inlagda och marinerade i rom toppad med len chokladkräm på choklad från “Tobago cacao estate” med chokladcrunch
Conrad Tyrsén – Restaurang Lux
Havtorn med mandel- och mascarponeterrine, havtorns marshmallows, dragerad mandel
Bland övriga intressanta aktiviteter kommer Kajsa Bergqvist och Paolo Roberto och pratar mat & vin. Paulo Roberto har bland annat skrivit en kokbok och Kajsa Bergqvist är numera diplomerad sommelier så det kan bli spännande.